hallelulja


jag har mens och inte helt oväntat har leila kalas sist av alla, anna har ju två per år ho

you'll always be my first love


Ännu en helg har gått och jag har inte gjort allt för mycket. Märks att det börjar bli höst då jag sover mer än vad jag behöver typ.. hela tiden? Jag har inte orkat gjort någonting och gått från glad till ledsen hela tiden. Pms mina vänner, en säker humörsänkare som kommer varje fucking månad. Fast nu har jag större problem än min ledsenhet - min slöhet. Orkar man cykla till Bergvik och köpa saltgodisar?

we sure are cute for two ugly people


Att ligga i sängen i ingenting annat än hud är så mycket skönare än att supa sig redlös.
Dessutom hittar man sköna låtar, Priscilla Ahn - Are We Different.
och funkar inte den där jävla popupen som jag kämpade med går det ju lika bra med att söka på youtube.
Hon den där priscilla har ju för schöön röst va mannen

gut gut gut








Everybody wanna know
Why I’m walking round with a big smile on my face
Hey I’m happy and it shows
Hey I’m back and I’m part of a human race
Cos you know I’ve been down so long
Never thought I’d ever feel this way again
And everything was going wrong
Til you found me and you make me believe again
 




ikväll blir det wackojacko där vi firar mongo ida blandannat! Jag och leila har ju gratis biljetter till lazee som vi hade tänkt att utnytja också. Så fullt ös -medvetslös, eller hur man nu vill. Lazee-Uno-see you there?
ooo yes, patyupphöjare:http://www.youtube.com/watch?v=hkgpfWOioPA

en vanlig dag

idag var jag på badhuset med min kära moder. Hör och häpna- jag motionerade. Mitt bland alla tjocka barn som gör bomben från startpallarna och proffsiga simmerskor simmade jag motionssim med mammor som nyss tryckt ut en unge. Jag kände mig jävligt snabb när jag varvade dom gång på gång. Simmade någon kilometer och kände mig som en kung. Sedan sprang jag ut endast iförd handduk och köpte solningspolett. Väl inne i solariumet kom barndomsminnena tillbaks. Tänk om barnen nu förtiden skulle vara lika äckligt perversa och omogna som vi var när vi var små. Vi brukade hängandes ovanifrån stirra eller krypa under väggen till solariumet. Där, i all hemlighet studerade jag och grabbarna skrynkliga kärringar. Äckliga små skitungar var vi som simmade med dynor och kissade i polen. Inte lyssnade vi på våra fröknar heller. Dretungar. När vi som små lärde oss simma var pojkarna med oss in i omklädningsrummet också. Där stog de och drog i sina dingdongs och lånade tvål. Min luktade godast, den luktade banan. Så är det än idag, små fula förkåta åttaåringar som följer med sina krulliga mammor in. Där står dom små sakerna pillar sig där nere och eyefuckar en. Skulle vilja gnugga in tvål i deras ögon, slå bort handen från mr.tinklewinkel sedan när de ligger där på golvet fullt med bakterier skulle jag göra en halkbana åt dom så att dom bara gled ifrån mig. mohaha mohaha dö ungar döö. Fast det är ändå inte dom som är värst. Det är mammorna. De håriga mammorna. De böjer sig djupt ned mot golvet så att jag ser rakt in i härligheten när de sätter på sig sina baddräkter som alltid sitter slappt i röven. De skrubbar överallt, det går inte att undvika att blicken ofrivilligt drar sig till de enorma bröstvårtorna som kommer imot mig. Rädd som ett rådjur står jag och ser hur bilens strålkastare närmar sig. Jag förmår mig inte att springa, de har hypnotiserat mig. Mammor, ni är på en allmän plats, bespara mig era innersta delar. Jag vill inte se era rektum. Ni behöver inte sätta er bakom mig i bastun och vädra muffan. Smaskandes på era apelsiner känner jag hur den äldre vaginan vill äta mig. Den flåsar mig i nacken och hugger efter mina nackhår. Arg är den med, den har inte fått sig något på länge. Who can blame the pussy? Men släpp den inte fri i bastun där min gör den andra ponanin avensjuk så att den vill sluka hela mig. När jag kände grottmongovaginan närma sig flydde jag till det tryggaste jag vet - Mamma. OOneeej hon är också naaakeeen! giv mig styrka!

bff eller?


 Grina, svälj och drick, som jag.

/Carl Michael Bellman


where we might be after tonight you and me my love.. nobody knows

jag förstår inte hur de kan såra den de älskar på en utav de jävligast av sätt

RSS 2.0